Acţiuni organizate de Filiala Primăverii a Bibliotecii Botoşani, la final de săptămână

actiuni-organizate-filiala-primaverii-bibliotecii-botosani-final-de-saptamana

Ziua de vineri, 31 octombrie, va fi una plină de evenimente la Filiala nr. 1 din strada Primăverii a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani. Începând cu ora 9, copiii clasei pregătitoare B de la Şcoala Gimnazială nr. 13 Botoşani – înv. Asmarandei Carmen, vor organiza o mini-petrecere de Halloween. Îmbrăcaţi în costume care de care mai haioase, micuţii vor desena, vor recita poezii şi vor dansa, din coloana sonoră urmând a face parte cu siguranţă şi melodia ”Nu mi-e frică de Bau-Bau”.

De la ora 11, Filiala nr. 1 Primăverii va fi gazda manifestării “La mulţi ani Marea Neagră”. Organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre, acţiunea este coordonată de prof. Antoche Mirela de la Şcoala Gimnaziala “Grigore Antipa” din Botoşani, în colaborare cu prof. Nica Liliana – Şcoala nr. 13 Botoşani , prof. Bulboaca Lenuta – Şcoala Generala Orăşeni Deal si prof.Carbunaru Diana – Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” Botoşani.

Copii de la unităţile de învăţământ amintite au pregătit pentru această manifestare o expoziţie de lucrări plastice ce au în prim plan Marea Neagră, prezentare de “tricouri vorbitoare”, prezentarea power point cu titlul “Şi valurile au secrete…”, precum şi un microrecital de poezie şi cântec intitulat “Glasul Mării Negre”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.