750 locuri de muncă în Spania pentru recoltarea de căpşuni

absolventi-de-liceu-seminar-oportunitatile-de-cariera-din-botosani

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea Firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediul în P.I. Mantlagrana s/n 21730 Almonte , Huelva, Spania o oferta de locuri de munca in în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol.

Selectia va avea loc in data de 13.01.2014 la Vaslui si in perioada 15-16 .01.2013 la Slatina.

Angajatorul spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare 15.02.2014.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă. Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi
angajatorul pot rezilia unilateral contractul.

Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Persoanele care au fost selectate si au lucrat la firma SUREXPORT in anul 2013 vor primi contract nominal si nu este necesar sa participe la o noua selectie.

Relatii suplimentare pentru persoanele in cautarea unui loc de munca care doresc sa aplice pe ceaste locuri se acorda de catre consilierul EURES – d-na Drobota Gabriela la sediul AJOFM Botosani sau TELEFON NR.0231536791.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.