2 la un bilet cu Orange film în fiecare miercuri la Cine Globe

2-la-un-bilet-orange-film-fiecare-miercuri-cine-globe

Cine Globe lansează oferta Orange Film în multiplex-urile sale. Începând din aceasta saptamana, clienții lanțului de multiplex-uri Cine Globe pot cumpăra, în fiecare zi de miercuri, două bilete la prețul unuia singur, prin oferta Orange film. Astfel, orice client Cine Globe abonat la Orange poate cumpăra bilete la film pentru el și încă un prieten la preț de unul singur, dacă trimite un SMS cu textul „Film” la numărul de telefon 241. Costul unui mesaj este de doar 0.064 euro, cu TVA inclus. O alta alternativa gratuita este accesarea aplicatiei Orange Film direct de pe telefonul mobil.

Experiența cinematografică este mai frumoasă alături de prieteni, de aceea Cine Globe introduce oferta Orange film în multiplex-urile sale din București și Botoșani.

„Clienții noștri s-au obișnuit să găsească servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri în multiplex-urile Cine Globe, iar Orange Film vine în completarea gamei variate de oferte pe care noi le punem la dispoziția lor”. a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Oferta Orange film este valabilă pentru utilizatorii Orange în fiecare zi de miercuri.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.