Spread the love
  • 33
    Shares

trupa-fara-zahar-sustine-campania-sterilizare-gratuita-asociatia-ador

Azi se împlinesc 12 ani de când a apărut videoclipul melodiei „Sandu” al dorohoienilor de la trupa Fara Zahar. Acesta este si primul videoclip al trupei, videoclip filmat în comuna Călugăreni (jud.Giurgiu).

Fără Zahăr se naște la 3 ianuarie 2001, la inițiativa lui Bobo. Bobi este cel care-i dă numele. Trupa își începe activitatea în Cenaclul Moldavia, cenaclul de muzică folk al Casei de Cultură a Studenților din Iași, unde are loc primul contact cu scena și publicul studențesc. În același timp, Fără Zahăr colaborează și cu Teatrul Ludic, participând la o serie de festivaluri naționale de satiră și umor.

În vara anului 2002, Fără Zahăr trimite câteva cd-uri demo la diferite case de producție din București. Demo-urile conțin 3 piese: Sandu, Stella și Hip-hop ș-așa, înregistrate într-o cameră de cămin din complexul Tudor Vladimirescu, cu un microfon de chat și un calculator 386.

În 2003, casa de discuri Zone Records, prin Minel Stoica și Sorin Sfârlea, acceptă să producă trupa Fără Zahăr. În martie se semnează contractul, în aprilie au loc înregistrările iar în septembrie apare primul album, Episodu’ unu: Amenințarea faitonului. Înregistrările au loc în studioul Yama Studio din București, unde Fără Zahăr colaborează cu Matze la orchestrarea albumului. Tot acum apare si primul videoclip, la piesa Sandu, filmat în comuna Călugăreni (jud.Giurgiu).

Totul a inceput in anul 1995, cand Bobi îi propune lui Bobo să facă parte din trupa de umor a liceului la care învățau. Patrula Zero (4-0) scrie sketch-uri umoristice cu ironii la adresa profesorilor, pe care le interpretează cu succes la balurile de boboci și de absolvire. Grupul activează pînă în anul 1997, când cea mai mare parte din componenți termină clasa a XIIa. Bobi și Bobo părăsesc orașul natal și se fac studenți în Iași iar mai apoi infiinteaza trupa Fara Zahar.

Sursa Informatie: wikipedia.org

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/04/trupa-fara-zahar-sustine-campania-sterilizare-gratuita-asociatia-ador.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/04/trupa-fara-zahar-sustine-campania-sterilizare-gratuita-asociatia-ador-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseInformatii UtileLocaleBotosani,Dorohoi,Fara Zahar,trupe,videoclipuri
Azi se împlinesc 12 ani de când a apărut videoclipul melodiei 'Sandu' al dorohoienilor de la trupa Fara Zahar. Acesta este si primul videoclip al trupei, videoclip filmat în comuna Călugăreni (jud.Giurgiu). Fără Zahăr se naște la 3 ianuarie 2001, la inițiativa lui Bobo. Bobi este cel care-i dă numele....