1 iunie 2019 cu Europe Direct Botoșani

Centrul Europe Direct Botoșani, împreună cu tinerii și copiii, marchează, și în acest an, ziua de 1 iunie, Ziua internațională a copilului. Astfel, în decursul săptămânii curente au fost premiați participanții la două proiecte desfășurate în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoșani: expoziția foto ”Hoinar prin Europa” organizată de Liceul cu Program Sportiv Botoșani (profesor Magda Muraru) și proiectul educațional ”Supa de cuvinte” organizat la Școala Gimnazială nr 12 Botoșani în coordonarea prof. Gabi Nechifor.

Mâine, 1 iunie, Centrul Europe Direct Botoșani va fi prezent pe Pietonalul Unirii, alături de Asociația Buzzmedia, cu publicații și alte daruri oferite celor mici. De la orele 16 vor fi acordate premii constând în tricouri și sacoșe din bumbac bio- de la Comisia Europeană câștigătorilor concursului de pictat în cafea – organizator principal Buzzmedia cu o serie de parteneri.

Miercuri 5 iunie orele 11:00 va fi organizat tradiționalul concurs de desene pe asfalt din parcul Mihai Eminescu Botoșani. Locul va fi același – chioșcul mic de la intrarea parcului. Sunt anunțați copiii de la școlile gimnaziale nr. 11 și 13 precum și de la grădinița nr 4. Profesori organizatori: Alina Gavril, Adelina Nădejde, Mirela Brehuescu. Vor fi prezenți (în caz de vreme buna) 60 de participanți precum și ceilalți copii, părinți și bunici care se vor afla la plimbare în parc. Centrul Europe Direct Botoșani va oferi creta colorată, publicații și baloane multicolore iar organizatorii, ca de obicei, multe, multe jucării.
Surprize plăcute va oferi în prima decadă a lunii Iunie și Asociația ”Cheia Sol” Botoșani

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.